keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Kiitos tukijoilleni ja äänestäjilleni

Arki on koittanut vaalihumun jälkeen ja voin taas aamulla herätä yhdessä perheen kanssa rynnimättä suin päin jakamaan esitteitä. Olen todella iloinen ja ylpeä saamastani 570 äänimäärästä. Se osoittaa, että moni näkee yhä luontoarvot yhtenä tärkeänä osana kaupungin päätöksenteossa. Olen tyytyväinen myös kampanjaani, josta tuli minun näköiseni. Kiitos kuuluu ennen kaikkea ihanalle tukiryhmälleni.

Kampanjani aikana pyrin tuomaan esille asiantuntemukseni luonto- ja ympäristöasioissa. Koen kaupunkisuunnittelun ja kaavoituksen erittäin keskeisinä työvälineinä parantaa kaupunkilaisten jaksamista ja hyvinvointia. Turvallinen, osallistava ja viithyisä asuinympäristö auttaa jaksamaan arkipäivän paineissa. Näitä taustalla vaikuttavia ympäristötekijöitä ei saa unohtaa muun politiikan rinnalla. Lisäksi uskon, että ihmisläheisellä, toimivalla ja luontoympäristöä kunnioittavalla yhdyskuntasuunnittelulla säästetään paljon kunnan rahaa, kun kaupunkilaisten hyvinvointi paranee.

Tästä on hyvä jatkaa. Edessä on monia, minulle tärkeitä päätöksiä koskien kaupunkiluontomme hoidon linjauksia. Hieno ja kannustava uutinen oli se, että tekninen lautakunta päätti ettei Helsingin energia lähde mukaan tekemään tarjousta jätteenpolttolaitoksesta. Mielestäni tämä on ekologisen järjen voitto jätteenpolton buumista.

Ei kommentteja: